Etiquetas

viernes, 16 de diciembre de 2011

FINS A ON HEM ARRIBAT


Tot i que hem fet diverses intervencions amb grups de joves al CJAS (Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat), o al Centre Cívic Federic Montpou de Castelldefels (UBASP),o l’Escorxador de Vilafranca del Penedés. NO puc considerar en cap cas que la implimentació d’aquest projecte hagi estat duta a terme, com ja comentava en una entrada anterior.


El fet de no tenir el material, i estar en constant elaboració no ens ha permès, sobre la marxa, tot i els molts intents des de EDPAC (Educació per la Acció Crítica) de donar cabuda entre les seves intervencions en l’àmbit formal en escoles i instituts, a tirar endavant la implementació del taller, val a dir que en l’elaboració ens hi hem estat pràcticament tot el pràcticum. D’altra banda la dimensió d’utilització d’espais i franges horàries que estan adquirint els centres, on cal un previsió amb força temps, doncs tot sembla estar molt ocupat i organitzat, i parlo fins i tot dels espais i del temps que es podrien correspondre a l’àmbit no formal, han fet impossible que en la nostra manca de previsió s' hagi pogut tirar el projecte endavant en quan a implementació i avaluació.

Respecte el procés s’ha establert una mena de recerca col·laborativa amb els membres d’Edpac, a mida que hem anat perfilant el treball tothom anava dient la seva de vegades des d’una perspectiva tant crítica que ratllaríem el no políticament correcte, i ens hem hagut d’autocensurar. Finalment penso que hem "parit" un bon material. El proper divendres tenim una reunió final, d’avaluació i aleshores penjaré els PDF a l’espai de debat, o a google docs, ja  pensarem la fórmula. De tota manera en teniu bona mostra en el propi Blog.
Així, penso que he estat molt agosarat, i que he volgut fer massa coses en aquest primer espai de pràcticum, la meva planificació se’n ha anat a norris pel complert,  per tant  cal que per compromís amb l’entitat, amb mi mateix i amb la tasca iniciada, més enllà de “notes, notestes o notasses”, implementar, avaluar i si s’escau, millorar el projecte tot realitzant un estudi comparatiu entre els nois que hagin participat al taller i d’altres que actuarien com a grups de control. He demanat realitzar el següent pràcticum amb Edpac per a poder dur a terme aquest propòsits assenyalats.

Fins aquí hem arribat, bàsicament per una planificació massa agosarada. Tot i això estem satisfets de la feina realitzada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario