Etiquetas

viernes, 16 de diciembre de 2011

Anàlisi de situacions d’amor i desamor

 
Situació1:

“Corazón partío”: Hola Pere, porto malament  força temps amb la Maria, ens passem el dia discutint, no fem gaires coses junts, i no se... sembla que això no canviarà, no se pas si això és el que jo m’esperava d’una relació...Tot i el mal rollo penso que encara me l’estimo. He d’esperar a desenamorar-me per acabar amb aquesta relació?

Amic:Si encara te l’estimes,has d’aguantar i ja veurem, potser es una davallada,hi ha moments de tota mena, potser amb una mica de temps les coses canvien.


Que en penses del consell de l’amic,és correcte o no, perquè ?

Et  pot ajudar realitzar-te les següents preguntes
Ell és feliç? La millor solució és aguantar? Les coses es solucionen soles?L’amor es per patir? Cal estar esperant a desenamorar-se? Per que creieu que en “Corazón Partío” se sent enamorat?


 
Situació 2:

“Ànima partía”: Les coses amb en Joan fa temps que no rutllen i ho hem estat xerrant. Ell diu que és millor que ho deixem estar, però no se,penso que seria incapaç de viure sense ell, prefereixo estar malament que estar-me sense ella. No se , que m’aconselles?

Amiga:Mira si creus que no creus que puguis estar sense ell, millor esperar a que passi la turmenta. Estic segura que encara queda alguna cosa entre vosaltres ,feu molt bona parella, a més tu ho passaries molt malament i no et vull veure patir així,intentar estar-te amb ell com sigui.

Que en penses del consell de l’amiga,és correcte o no, perquè ?
Et  pot ajudar realitzar-te les següents preguntes:

Que penso que pot ser millor: estar-me amb algú malament o deixar una relació tot i saber que ho passarem malament? Estàs d’acord amb allò de  “més val mal conegut que bo per conèixer”? Es veritablement algú imprescindible per poder ser feliç.?


No hay comentarios:

Publicar un comentario